Translate

23 Ekim 2009 Cuma

MILK - MorEl Film Gösterimi


"Eğer kurşun beynimi delip geçecekse, bırakalım da o kurşun, gizlendiğimiz dolapları yok etsin..insanlardan devam etmelerini rica ediyorum. Bu kişisel bir oyun değil.Ego veya güç ile de ilgili değil.Özümüzle ilgili."

HER LGBTT BİREY İÇİN ÖNEMLİ BİR YERİ OLAN MÜCADELENİN FİLMİNE DAVET EDİYORUZ...

25 EKİM PAZAR GÜNÜ 17.30-20.30 ARASINDA EGEV'DE...
EGEV;Cumhuriye Mh. Yıldırımer Sk. Özşahin Apt. 28/1
(doktorlar caddesi yapıkredinin ordan cengiz topel caddesine yani ışıklardan karşıya geçin, yemek dükkanları vs. var, köşede anadolu bank'ı göreceksiniz o aradan sağa girip çok az yürüyüp ilk sola dönüceksiniz. egev sağınızda kalmış olacak :)

ETKİNLİK İÇİN İLETİŞİM;
MOREL.ESKİSEHİR@GMAİL.COM
05065745863


FİLM HAKKINDA;

"Milk Gus Van Sant'ın yönettiği 2008 yapımı bir Amerikan filmidir. Filmin konusu Amerikalı bir eşcinsel olan Harvey Milk'in etrafında gelişir.
Milk birçok festivalden adaylık ve ödülle döndü.Filmin başrol oyuncusu Sean Penn'in bir Golden Globe adaylığı,bir Screen Actors Guild ödülü adaylığı artı 2 tanede diğer festivallerden adaylığı vardır.BAFTA ödülllerinde En İyi Film dahil 4 dalda aday gösterilmiştir.Milk,asıl süksesini Akademi Ödüllerinde yapmıştır.Akademi Ödülleri'nde En İyi Film dahil 8 dalda aday gösterilmiştir.Ama bunlardan sadece En İyi Orijinal Senaryo için Dustin Lance ve En İyi Erkek Oyuncu için ünlü aktör Sean Penn layık görülmüştür."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder