Translate

28 Ocak 2008 Pazartesi

"Engellere, Engellenmeye Hayır!"

Var olamazsınız imkansız dediler "Varız!" dedik; konuşamazsınız dediler "Konuştuk!" ; göremezsiniz dediler "Gördük!" ; duyamazsınız "Yasak!" dediler, biz yine de "Duyduk!". Şimdi de örgütlenemezsiniz diyorlar. Cevabımız her zamanki gibi aynı "Örgütleneceğiz!"

Lambdaistanbul Derneği "genel ahlaka" aykırı gerekçesiyle İstanbul Valiliği tarafından açılan davayla kapatılmaya çalışılıyor. İlk duruşma 19 Temmuz 2007'de gerçekleşti. Ardından 18 Ekim 2007'de ikincisi görülen dava en son 31 Ocak 2008'e ertelendi. Ocak ayında görülmeye devam edilecek davanın akıl almaz gerekçesi şöyle;

"Lambdaistanbul'un adında geçen lezbiyen, gey, biseksüel, travesti, transeksüel kelimeleri ve derneğin amacı 'Genel ahlaka ve Türk aile değerlerine aykırı' olduğu"

MorEl olarak Lambdaistanbul'un her zaman yanında yer alıyor ve "örgütlenme hakkımız engellenemez!" diye iyi duy(a)mayanlar için tekrar tekrar haykırıyoruz!


"Engellere, Engellenmeye Hayır!"

31 Ocak Perşembe günü saat 10.40’da Beyoğlu Sütlüce Adliyesi’nde yapılacak olan duruşmaya herkesi "Lambdaistanbul Kapatılamaz!" demeye çağırıyoruz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder