Translate

4 Kasım 2007 Pazar

MorEl Etkinlikleri Devam Ediooo!


Mambo Italiano
Film Gösterimi*

Hepberaber film izliyor sonrasında sohbet ediyoruz, gösterime herkes davetlidir:)

Ne zaman:

8 Kasım 2007- Perşembe

Saat Kaçta:

19.00

Etkinliğe katılmak istiyorsanız bize ulaşın:

morel.eskisehir@gmail.com



*Mambo Italiano

Tür: Komedi
Yönetmen: Émile Gaudreault
Senaryo: Steve Galluccio, Émile Gaudreault
Dil: İngilizce, Ülke: Kanada
Süre: 88 dakika Yıl: 2003


Oyuncular: Luke Kirby, Ginette Reno, Paul Sorvino, Mary Walsh, Peter Miller, Claudia Ferri, Sophie Lorain, Tim Post, Tara Nicodemo, Pierrette Robitaille, Dino Tavarone, Mark Camacho, Michel Perron, Lou Vani, Diane Lavallée, Ellen David, Shaun Balbar, Matt Holland, Grace Bush-Vineberg, Matthew Gagnon, Lisa Bronwyn Moore, Michael Romano, Stephanie Vecchio, Stephan Perreault, Mathieu Major-Langevin, Richard Jutras, Giovanna Currabba, Silvio Orvieto, Pierre LeBlanc, France Arbour, Penny Mancuso, Gino Riccardo Arcaro, Paola Pagnotta, Marcello Pagnotta, Paul Hopkins, Gordon McCall, Ivana Bombardieri, Steve Galluccio, Lidia Russon, Franco Montesano, Leni Parker, Suzanna Lenir, Tony Tortorici, Michael Daniel Murphy, Jessica De Marco, Victoria Sanchez, Julie Tamiko Manning, Stéphane Archambault, Jerry Sprio, Alan West, James Berlingieri, Johnny Griffin, Gordon Masten

Özet: Mario ve Gino, 50'lerde İtalya'dan Kanada'ya, Montreal kentine göç etmişlerdir. Evlenmiş ve çocuk yapmışlar, ancak hala yeni dünyaya alışamamışlardır.

Bir gün oğulları Angelo'nun kendi evini tutmak istemesi, ailede kriz yaratır. Evlenene kadar böyle bir şey olacağını beklemeyen aile önce tedirgin olsa da, sonra Angelo'nun çocukluk arkadaşı olan Nino'yla beraber ev tutacağını öğrenince rahatlarlar. Ne de olsa Nino uzun zamandır tanıdıkları biridir ve mesleğinde saygın bir polistir.

Bu rahatlama, kısa zamanda kabusa dönecektir. Angelo ve Nino sadece aynı evi değil, aynı ilişkiyi de paylaşmaktadır. Oğullarıyla ilgili bu gerçeği farkeden aile, yaşadıkları şoku atlatır atlatmaz, italyan usülüyle bu işi çözmeye çalışacaktır.

Filmin Fragmanını izlemek için; http://www.youtube.com/watch?v=_CdaOHoQIIo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder